Víš já...

Víš já...

Anotace: Tahle je z doby, kdy se se mnou rozešel přítel a pořád pak nemohl rázně ukončit vztah a vracel se a odcházel, no peklo! Tohle jsem mu napsala.

Víš já,

bráním se bolesti,
vtahuje do minulosti,
svou cestou dál chci jít
a už se ničím netrápit.

I ty sis svoji cestu našel
a vůbec bys nesnášel,
že na tobě stále visím,
když už ti vlasně nejsem ničím.

Je třeba pálit mosty,
pohlížet do budoucnosti,
jež nové možnosti připraví
a snad novou lásku oslaví.

I kdyby se mělo stát,
že by mně nikdo neměl rád,
já nevzdám to a budu svá,
vždyť ani samota, není tak zlá.

Pak možná potkáme se,
na náměstí nebo v lese
a schopni budem bez emocí,
povídat si třeba i o svých nocích...
Autor Krtica, 15.05.2005
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí