omyl v tvé jedinečnosti

omyl v tvé jedinečnosti

Anotace: škoda že nemam už sílu na to něco psát...bylo to jen po druhý a po druhý mě to zničilo..

Sedím, dívám se na globus co předemnou stojí
chci zmizet jinam, ale myslím jen na tebe
a slzy se z mých očí rojí
mokré tváře, jak když do moře si svůj obličej smočí
chce spálit tvoji fotku, co nemá a hlava se jí točí

Neměl sis jí všímat a nezačínat psát
nikdy jí omráčit, tím že si jí měl rád
ona tě viděla a nečekala NIC
musel si naléhat, tys chtěl prostě víc

když si jí tak miloval, tak proč si jí hned nechal
ona ti podlehla, nevěděla že si někam spěchal
ano spěchal si dál, ona byla jen pro nudné chvíle
má-li bolest rozchodit, bude muset ujít míle

zamilovat se znovu to je jenom trest
neznat tě vůbec by byla pro ni čest
tak co jsme, když to naše nic končí
prej kamarádi, tak se s tebou loučí

a ona tohle ukončila, to čemu si dávno konec dal
jen škoda že čekala že budeš pravý
a přitom si to byl ty, skoro jedinný ne v tom co chtěla
kdo z jejího těla to černé srdce odebral
Autor InFiNiTy, 01.09.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano spěchal si dál, ona byla jen pro nudné chvíle
má-li bolest rozchodit, bude muset ujít míle
Tak timhle si mi vyrazila dech, zůstal jsem jen sedět a s otevřenou hu.ou čumět na obrazovku..to je bomba...

03.09.2007 12:40:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí