Byla... Nebyla... Je už jenom moje

Byla... Nebyla... Je už jenom moje

Anotace: dříve jsme byli kamarádi, a já neviděl jak se snaží, ted jsme spolu.

Rány už se hojí,
Nejsou vidět,
Jsem šťastný,
Poprvé tě slyšet,

Známe se dlouho,
Proč jsem neviděl,
Anděla něžného,
Který mě chtěl,

Byl jsem oslepen,
Tajným světlem,
Přes který jsem neviděl,
Anděla, jak odletěl,

Znovu se vrátil,
Dal mi šanci,
Já ho políbil,
Svojí mocí,

Jsem šťastný,
Jako nikdy,
Jsi můj květ,
Jediný svět,

Tebe miluji,
Jednoduše zbožňuji,
Neumím to popsat,
Slovy nejde napsat,

City píšu,
Nesnažím se básnit,
Jen popíšu,
Tebe políbit,

Jsi jiná,
Prostě rozdílná,
Budeš tu navždy,
Žádné lhaní,

Oba nás znají,
Potřebné vědí,
Napsali jsme zprávu jasnou,
Pro nás krásnou.
Autor March, 01.09.2007
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic nepředstírající..trefné..

02.09.2007 17:00:00 | Ninala

Super,nádhera,přeji štěstíčko.

02.09.2007 12:10:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí