neztratíš mě

neztratíš mě

Anotace: láska je planeta,která se otáčí kolem tvého srdce

Snesla se hejna mraků
a zastavila průchod slunci
Tak čekám na hranici
prázdnoty i víry
marnosti a naděje
Nechceš mě ztratit
a já čekám
v prostoru vysokého napětí
možná se stanu obětí,
Nechci tě ztratit
a ty čekáš
až slunce projde
a budeš se moci vrátit.
Čekáš a nevěříš,
že uvidíš svítání
možná k tomu nikdy nedojde
možná jsme k sobě pevně připoutání
tak čekáme na hranici
oba dva jako ve věznici,
místo slunce
šibenici
místo života
nejistota
Snesla se hejna ptáků
k našim touhám,
třeba jsme amatéři
života i lásky
čekatelé,
hazardéři
možná nám nikdo neuvěří,
že láska se neměří
že láska
netiká,
neutíká,
že láska
nezamyká....
láska bere i dává
a neklade žádné podmínky
a tak čekám
a smekám
před tvým sluncem,
které nosím uvnitř srdce
Autor laura3, 01.09.2007
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

líbí se mi ten konec,.. dobré..

02.09.2007 17:01:00 | Ninala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí