Všechno nějak končí...

Všechno nějak končí...

Anotace: Proč milujeme věci a lidi okolo? Protože kdybychom je nemilovali, museli bychom se už dávno zbláznit,... Život je kniha, nádherná, nekonečná kniha, nemá ale cenu pro toho, kdo neumí číst...

Asi by znělo divně,
kdybych Ti řekla,
že Tě miluju,
možná by ses i zasmál,
koneckonců to může být vtipné,
zvlášť když uvážíte,
že říkám tohle člověku,
kterého jsem nepotkala,
kterého znám jen díky slovům,
která ani nejsou hmotná,
a přesto tolik znamenají...

Možná by ses i zasmál...
ale postavy na fotkách
se nejspíš nemohou smát, že?

A taky nechci hystericky,
melancholicky, pomateně, smutně a bůh ví jak ještě
hladit tvojí tvář na fotce
jako to dělají hvězdy z Hollywoodu,
s kterými nesdílím vůbec nic...

A ani sdílet nechci,
jak ironické je tohle přirovnání?
kdybys mohl, asi by ses opět smál...

Nejsem princezna,
i když to občas říkáš,
ale já Ti stejně moc nevěřím,
vlastně na co být princeznou...?

Začalo to všechno jako pohádka
tenhle svět,
přes neuvěřitelné sci-fi
k akčním scénám
o kterých vypovídali dokumentární filmy
došlo to k hororu...

Ale ve filmech i v pohádkách,
všechno nějak končí,
dobře nebo špatně...
ale v životě..?
zaručí Vám někdo,
že to skončí?

A když to nezačne,
nevrátí Vám peníze,
vlastně si toho ani nevšimnete,
ale když během představení
se něco uvnitř Vás rozbije...
reklamovat život nemůžete...

Už jste stejně dávno zahodili záruční list...
Autor mattoni.uz.neni, 02.09.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promin, ze to tak nazvu.. ale tohle neni basen. Kdyby to bylo vedle sebe... jako prozaicky napsano.. vyjde to uplne nastejno. Aspon ja jsem to tak teda cetl.. Jako celistvy text..

06.09.2007 20:29:00 | Trapné děťátko

myslím, ze tohle jsme si v nějaké formě zažily všechny ..:)

05.09.2007 19:47:00 | prostě Zuzana

líbí se mi to moc, moc, moc

03.09.2007 06:53:00 | el viento

víš... asi jsi mi něco připomněla... ;)... díky...

02.09.2007 17:28:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí