Louka lásky

Louka lásky

Anotace: ...

Pod širým nebem, v zelených lukách,
kráčel jsi ke mně s kyticí v rukách.
Objal jsi mě a něžně políbil
v té chvíli ses mi zalíbil.

Najednou mi bylo teplo, potom zima,,
a pak jsem cítila jak je mi prima.
Když s tebou jsem na louce široké stála,
tak duše má velice vášnivě plála.

Vášní jsem sténala a tajně snila,
jak asi krásná noc s tebou by byla.
Pak jsme se svalili do jarních květů,
lásku svou chtěli jsme ukázat světu.

Tak jsme si hráli bez přestání
a pro mě bylo nejkrásnější s tebou milování.
A když se setmělo, usnuli jsme v květech
a zdát si nechali o našich dětech.
Autor Afroditi, 02.09.2007
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky pěkná básnička...už jsem si přečetla skoro všechny,a strašně se mi líbí ten styl skládání.

19.07.2008 20:06:00 | dreamer.

škoda,že už louky odkvetly...hned bych tu tvoji hledal:-)

05.09.2007 19:58:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí