Miluji tě LÁSKO.....

Miluji tě LÁSKO.....

Anotace: Nemohu nic dodat....

Jsem asi sobec,
Jak ten velký kopec,
Jež ční nám nad hlavou,
Že chci pro sebe tu svou milovanou…

Je to osudová láska,
Ach ta má kráska…

Vím nikdy nebudeš má,
Vím ta láska ale budoucnost má,

Musím se probrat,
Z toho krásného snu,
Musím se dobrat,
Toho co já si bez tebe počnu..

K smrti tě Miluji,
K smrti tě Zbožňuji..

Hledím na nebe,
V něm vidím já tebe,

Ta božská tvář,
Ta měsíční zář,
Ty perly hvězd,
Ukazují spleť našich společných cest…

Tu lásku já vyjádřit slovy neumím,
Tu lásku si já za peníze nekoupím…

Má dlaň chce hladit tvou tvář,
To naše srdce má ukovat mistr kovář,

Prý tě nemohu mít,
Jak já bez tebe mám žít…

Je východisko,
Pověz Lásko má,
Kam mám jít na jisto,
Kde odpověď se nacházet má…

Trápím se,
Snad čas ukáže se…

Kam kráčím,
V slzách svůj život smáčím..

Životu se nesměju,
To on mi dal tu nedůvěru…

Lepší snad nebýt,
A tebe za lásku nemít..

Dáváš mi sílu,
Kradeš mi víru…

Věř a bude ti líp,
Proč když tebe nemůžu mít…

Ale přesto a navždy budu Milovat já tebe - Pavlínko….
Autor Lumen, 02.09.2007
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné,jde vidět že tě to ničí.Mám pravdu viď.

04.09.2007 12:03:00 | pannenka

Je znát, že to píšeš od srdce. Moc hezky se čte. :o)

03.09.2007 18:55:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí