Zrádci

Zrádci

Anotace: ...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Honíme se za prožitky,
hříšní jsme až běda,
kde je láska, její zbytky,
jde je máme hledat?

Volní jako ptáci
lítáme si nebem,
jsme svý vlastní zrádci
i svým vlastním jedem.

Štěstí máme v sobě,
je z kvalitní látky,
kdo však v této době
věří na pohádky?

Vznášíme se v oblacích,
pak padáme dolů,
nebuď, lásko, v rozpacích,
hlavně že jsme spolu!
Autor Keilanne, 16.05.2005
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí