Prázdniny

Prázdniny

Anotace: láska......je nemoc zlá......

Bylo to krásný,ty dva měsíce lásky,
bylo to krásný,ty dny bez pocitu viny,
bylo to krásný,chodit na vycházky,
bylo to krásný,nebýt kousek hlíny.

Naše láska poráží Skakespearův román,
Titanic není proti tomuhle nic,
chci abysme byli jeden druhému oddán,
a to je vše nic víc...
Autor MaCek-SunNy, 03.09.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí