Blažení

Blažení

Anotace: marné (první Miserere)

Sbírka: Miserere

a pak tiše
beze zvuků
skanu

bez zachvění

jako slza
z Božích řasách

jako kapka
melodického deště

vinohradské nebe

najdu v tvých sovích očích

jako slza
co skane po tvé tváři
a má to štěstí, že se jí může dotýkat

jako kapka
- obkroužit pihu za pihou -
šťastně se rozplynout
ve tvých ústech.

a pak
pak
splynout
/ve vinohradském soumraku/
hlubinou kráčet
modře se smát.
že už nejsem sebou.
Autor Franti, 03.09.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí