Podívej

Podívej

Anotace: ..

Ohlédni se podívej,
já tu stojím.
Neprojdi bez povšimnutí,
bolelo by mě to,
a ty přeci takový nejsi.
Ohlédni se,zasměj se,
a promluv jediné slovo.
Jediné slovo,
které by vše změnilo,
nebuď krutý,
zkus to vždyť já,
tě mám pořád ještě moc ráda.
Autor Aluna, 03.09.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Kdo ví, možná se ohlédne.

03.09.2007 23:14:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí