uhlíky

uhlíky

Anotace: ...

Oči jsem zavázal
chvilkám z uhlíků,

z chvostů Tvých létavic
slíbám Tvé něhy zář,

krajinou vyprahlou
spěchají desítky poslíků

a za pokrm je jim
ta blaženost ,jež zdobí
Tvou tvář.

Ohnivé spršky
z perkusů slastných,

jež plní nám vášní
naše galaxie,

proleťme s lehkostí
nekonečno
chvilek těch štastných,

neb ten kdo v lásce jest,
tak ten skutečně žije...
Autor chalcedon, 03.09.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen kdo miluje, skutečně žije

04.09.2007 21:57:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí