Lásko má...

Lásko má...

Anotace: ..................

Lásko má,
na tu noc myslívám,
když tma na zem spadla,
jak stín černý,

spolu již let mnoho jsme,

když slunce zapadalo,
u říčky tiché,
v lesích hlubokých,

tvé očka svítila,
jak hladina vodní,
kam slunce svými paprsky míří,
ta chvíle byla krásná,

líbali jsme se spolu,
koně nás,
tiše sledovali ,tu lásku naší,
jenž již zlé časy přežila,

trvající snad věčnost,

co poprvé,
u stájích tvého otce jsme se setkali.
Autor Vlk v rouše, 03.09.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je moc pěkná:)

06.09.2007 23:40:00 | Nikytu

Tahle je skutečně nádherná. jen jakoby tam chyběl poslední verš. Nějaká prosba či přání.

05.09.2007 20:41:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí