Bez přetvářky

Bez přetvářky

Anotace: Mé drahé kamarádce.

Halím tě do stříbra a zlata,
jsi moje milovaná, pátá
žena
v přepychu uvězněná.
Jsi unavená a sklíčená
z našeho svazku,
ztrhaná, nenalíčená,
tak odhoď masku
a strhni z očí pásku.
Nezaprodej lásku.
Autor Inge, 04.09.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, líbí se mi.

04.09.2007 19:45:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí