Čas obrátí i lásku,

Čas obrátí i lásku,

Anotace: děkuji že jsi, po tvém boku je svět krásný

Jsi tajemná, já zbloudil v labyrintu lásky,
do srdce jsi vrazila mi šíp,
časem poznání děkoval jsem ,
moudrosti a bolem pochopil jsem,
že cesta je cílem,

jsi jako bohyně Afrodita,
jsi jako bouře na moři,
jsi a budeš láskou tajemnou,
co potklal jsem na své cestě,
co odešla mi do deštivého dne,

tvůj vlas je v mých vzpomínkách,
okem jsem zhlédl tvou krásu,
uchem tvůj hlas,a dotekem tvé ňadra,
musíme jít cestou osudu,
stále budeš mou tajemnou,
tvé oči jsou oknem do ráje…
Často jsem trpěl,
několikrát jsem se zmýlil,
ale miloval jsem.
Svůj život jsem prožil jako člověk,
a ne jako loutka
Autor Rbb, 04.09.2007
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hladící. Krásné. Děkuji X

04.09.2007 09:48:00 | Oči

Krásný

04.09.2007 07:52:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí