čím blíž…tím dál

čím blíž…tím dál

Anotace: toulavému vlčímu štěněti...

čím blíž jsi mi byl,
tím dál
odcházel jsi
sám
čím blíž jsi mi byl
tím dál
odsouval ses
na bojišti citů
čím blíž jsi mi byl
tím dál
posílal jsi
vzkazy lásky
čím blíž jsi mi byl
tím víc milovala jsem tě
tím víc se smála
tím víc plakala
tím víc se teď trápím…
Autor Temeraire, 04.09.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...a už nikdy nebudeš stejná jako před tím ...

04.09.2007 13:38:00 | Jiparo

Posmutnělé, ale pěkné.

04.09.2007 11:44:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí