Sama

Sama

Anotace: o tom, že ně(i)kdy....se tomu prostě nevyhnete

chtěla jsem více z naší lásky
než jen tahat sama za provázky

chtěla jsem, city jemné...
co naivně o nich mohla bych snít...

a co mám?
jen slzy temné....
stesk, neštěstí, a žádný klid!

třesoucí se ruce
co žmoulají kapesník...
rozmazanou černou.
ted připomíná mou duši
a ohořelý svědomí...
který tiše křísím-sama ve svým pokoji.

no-stává se to...
je čas jít...
ještě chvíli držet smutek
ne za něj, ale za tu slepou lásku
a pak vstátá a jít-ohdohit tu zášti masku

a jen pro sebe si zašeptat-má to tak být
Autor Gwladus, 04.09.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen si septej... treba to pomuze...

04.09.2007 19:06:00 | qpal

mně se to líbí...a některý místa jsou fakt dobrý!Třeba...ohořelý svědomí,který tiše křísím sama ve svým pokoji!

04.09.2007 13:51:00 | mexico

...někdy prostě ne ...jindy zas ano ...

04.09.2007 13:43:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí