Mé prokletí

Mé prokletí

Anotace: ...prostě je to tak...

Je ráno.Slunce kreslí po Tvé tváři,
otevřeš oči a svět náhle září.
Usměješ se,svět usměje se taky,
z oblohy utečou i poslední mraky.

Ráda se dívám,jak ráno otevřeš svá očka,
zívneš a protáhneš je jako kočka.
A v noci - Tvá vůně se s měsíčním svitem proplétá,
pozoruji Tě a roste ve mě touha prokletá...

Chci se Tě dotýkat jako ten paprsek měsíce.
Po celém těle,však víš kde nejvíce...
Víš,kam vést chci svou dlaň.A pak vzdám se Ti.
To Ty jsi má touha,jsi mé prokletí...
Autor Písklátko, 04.09.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nápaditá a spontánní, jen bych jí vytkl příliš jednoduché rýmy se spojeními typu klišé. Ale jen tak dál, tvoř a hledej inspiraci.

04.09.2007 16:22:00 | Dixie Bechert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí