"LÁSKA" bolavá

"LÁSKA" bolavá

Anotace: Myslím,že každý z Vás něco takovýho zažil. myslím,že není co dodat.

Stvořil jsi pro mě
nový-lepší svět.
-Trochu bez snů,
ale s touhou podvádět.

Učil jsi mě číst
-znát cizí slova
každou chvilku
zas a znova.

-Podal jsi mi
ruku svou,když
padala jsem po kolenou
do šedi dnů.

A dal jsi mi pohlazení
usměv,skoro i lásku
psal jsi mi "M.T.R.,
ale pro život to není".

Ted vzdát prý se tě mám.
Chceš zůstat sám i když
jinou holku sháníš.

Víš , jak si ted připadám?

Miluju
vzlykám,
-zlá slova polykám
abys neslyšel.

Proklínám sama sebe,
svírám pěsti
dusím slzy
-snad
zas uvidím tě brzy,
snad
otevře se nebe
a ty pochopíš...
Autor Liduška, 04.09.2007
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nech ho jít,přijdou jiní,lepší i horší,ale tenhle už je minulost.Napsané je to moc hezky:-)

04.09.2007 15:37:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí