Láska za hrob

Láska za hrob

Anotace: láska je věčná...

Navštívit staré hřbitovy,
kde tiše pohne se krov,
slétnou se tam černé sovy,
vrzne zrezivělý kov.

Z hlíny kypré opět vstane,
ten, kdo neměl chodit víc,
hniloby tě pach ovane
a ty spěcháš mu vstříc.

Vzpomínky, jinak vypadá?
Dál však žene tě touha,
do náručí tě popadá,
nepřežije, kdo se rouhá.

Jeho oči – studny černé,
dech tráví tě docela,
čekají tě chvilky perné,
nechce, abys křičela.

Polibek dá ti poslední,
smrťák už klepe tiše,
neuvidíš jas polední,
nese tě do své skrýše.

Právě končí jedna noc,
smrtihlav se směje,
kouzelnou má láska moc,
až se srdce strachy chvěje.
Autor Erion Fate, 04.09.2007
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Albertinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych neřekla, že je to jenom good, na to, že je to Tvoje asi nejstarší dílko ( pokud se nemýlím a nepřeklikla jsem se). Má to dobrou myšlenku, vlastně ne jenom dobrou, o něco víc než dobrou =) .Nevím, jestli jsem dobře pochopila, že se prolínají dvě témata a sice láska a smrt?

02.01.2008 22:58:00 | Albertinka

good:)

24.09.2007 23:34:00 | Stoupaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí