Naděje v šeru

Naděje v šeru

Anotace: Každá můra vylétne jednou ke světlu a je jí jedno, že se spálí.

Nehybné šero
odmítlo slunce pohltit
a ono nahé
se usmálo do světa
aby mravnost prosvítilo
skrze víčka tvá.

Jen ty víš a znáš
tu marnost času podivnou
ve které úsměv
se slovy uvadá
neboť oči z šera nehybného
hlídají duši tvou.

Až slunce roztaví
mříž z plachosti a obav
tak vyjdeš volným krokem ke mně
v obleku slunečním
a oči z šera nehybného
neuvidí nás.
Autor Jan Urban, 04.09.2007
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, janewe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, také mám jednu o můře a úplně ze stejného důvodu psaná. ;-)

12.07.2020 22:44:45 | jenommarie

Jak sametove pohlazeni

15.09.2007 20:24:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí