taká divná

taká divná

Anotace: o ničem

proč tvá ruka před rtíky skrývá něžný smích
proč si dívko nevinná skrytá v závojích
proč v den si snem, proč v něm si milenkou
proč zabývat se hlava, musí touhle myšlenkou

proč nepříjde mi divný ,že píšu si tu sám,
proč lidi co znám vlivny, nepřivedou tě k nám
tak přijď k nám dívko posedět a spoj svůj život s mým
to co bys mohla nevědět to já ti nepovím
Autor truhlík, 04.09.2007
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasné a hlavně takové milé

05.09.2007 12:25:00 | Kopretinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí