Vločka

Vločka

Anotace: Vločka

Jseš jako vločka sněhová,
krásná,čistá ,mě rozpaluješ do běla
a přesto jsi ledová,

jiným mužům v dlaních taješ
a se mnou si jen lehce hraješ,
jsi jako vločka ,
všude jich jsou tisíce ,
ale jen jediná je ma milá ze všech nejvíce,
jen jedna vločka taje na řasách mých ,
a já vím že jedna vločka není sníh,
jeden úsměv není smích,

vločky padají z nebe
a nebe mi dalo tebe.
Autor wojwy, 04.09.2007
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí