Naděje

Naděje

Anotace: ..

Den začal tak nejistě,
černý bude zajisté,
celý den tak smutný byl,
večer jsi se objevil.
S nadějí a dárkem v ruce,
obejmul jsi mě tak prudce.
Úsměvem jsi mě okouzlil,
krásnou vůní poblouznil.
Rázem strach pominul,
když něžně jsi mě k sobě přivinul.
Dlouho jsme si u filmu povídaly,
pak se krásně objímaly.
Radost stoupla do těla,
a já jako bych do nebe letěla.
Krásná noc stebou byla,
plno věcí vyjasnila.
Moře polibků jsi dal,
a na svolení nečekal.
Z tvých rtů něžná slova zněla,
tvé nahé tělo jsem před sebou náhle měla.
Tvé ruce po mém těle jezdí,
cítím náhle jakési štěstí.
Ústa naše se zas spojili,
rány v srdci se zhojili.
Hezké stebou milování,
usnuly jsme za svítání.
Opravovat auta jsi pak nespěchal,
na snídani si se zlákat dal.
S polibkem pak mezi dveřmi,
řekl jsi krásná noc to věř mi.
Polibek a pohlazení,
bylo naše rozloučení.
Autor Aluna, 05.09.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tak predsa to prislo,dufam,ze to vyjde a to co povedal Milanovi do telefonu,bude skutocnost,vies na co myslim...vela stasticka ti prajem a drzim palceky..

11.09.2007 08:58:00 | kacicka

Teda, Ali, ja se úplně červenám, když to čtu. Přeji ti všechno nej.

09.09.2007 18:12:00 | Dany_jente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí