zase špatná láska..

zase špatná láska..

Anotace: ...

Ležim tu a pomalu usínám,
a na naše společné chvíle smutne vzpomínám.
Na ten den kdy si mne poprvé polibil
a o me srdce si prudce zavadil.
Amorovým šípem mne láska zasáhla,
chvíli tu byla a pak zase odtáhla.
odešel si a já nemohla ti bránit,
jen sem te nechtela tak rychle ztratit.
Autor Pájina, 05.09.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí