ztratila sem te

ztratila sem te

Anotace: nechceš ale já tě potřebuju...

Tvé modré oči do dáli září,
a mně jen stéká slza po tváři.
Buší mi srdce při každém tvém doteku,
jen kvuli nim sem plna vzteku.
Vzteku z neopětované lásky,
a zté životní sázky.

Jak amor se ptám minovat či nemilovat.

Poradit mi nedokážeš,
a své srdce předemnou uzavřeš.
Porad mi jen jak milovat mám,
když ty chceš být pořád sám.
Porad mi jen jak nebát se samoty,
kterou prožívám.
Srdce mám v dlani jen tobě ho chci dát,
a napořád tě milovat.

Nechci už o tobě stále jen snít,
chci tě jen milovat,chci tě jen mít.
Autor Pájina, 05.09.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ten poslední verš?ten je skvělej...

06.09.2007 11:28:00 | Nemůžu zapomenout

Buší mi srdce při každém tvém doteku
Z TÉHLE PASTI NENÍ UŽ ÚTĚKU

hezký...

05.09.2007 17:17:00 | Iwetta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí