Kéž by hvězdy uměly plnit přání

Kéž by hvězdy uměly plnit přání

Anotace: .. to by bylo šťastných lidí

Kéž by hvězdy
Plnily přání,
Pak tehdy
Neměla bych stání.
Hvězdy bych hlídala.

Kéž by tvé rty
Nebyly tak horké
A nevěděly kdy
Pohladit ty mé.
Já stále bych tě líbala.

Kéž by jsi věděl,
Co city dovedou,
Pak bys snad přešel
Poušť studenou.
Jen kvůli lásce.

Kéž bys lásku
Lépe znal,
Pak by sis pásku
Z očí sňal.
Jen kdybys chtěl.

Kéž bys uměl
Opravdu milovat.
Kéž bys neměl
Potřebu mi lhát.
Pak stálo by to za to.

Pak by hvězdy
Nemusely plnit přání..

Teď je prosím,
Padejte,
Já tolik přání mám.

Nelži, miluj mě,
říkej „rád tě mám“
Říkej „vážím si tě“
Říkej „potřebuji tě“…

Tak hvězdo padni,
Láska, upřímnost a věrnost..
To je mé přání.
Autor Katitek, 05.09.2007
Přečteno 543x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mooooc pěkné. To už jste na tom zase špatně?

09.09.2007 22:05:00 | Zane

krása

07.09.2007 16:34:00 | Vlk v rouše

:o)

05.09.2007 17:54:00 | Malé nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí