kapky vody

kapky vody

Anotace: o kapkách ve všech možných podobách

protančím kaplami vody
co stékají po okapu...
abych si dokázala...
že je všechno možné!

a ještě než ze mě potečou proudy slaný vody
se zamyslím...
nad tím, co jsem udělala...
sobě a tobě-kdysi dávno!

smutně se usměji...
protože přeci jen, láska by se trestat neměla
ale nikdo se neptal-na názory zamilovaný holky

přivřu oči...
možná si přes vějířky řas propustím trochu světla
aby mi nebylo zas až tak smutno
a skočím do vody...

snad všechno odplaví...
i kdyby to měli být mé slané slzy spolu s těmi zoufalými pocity...
Autor Gwladus, 05.09.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá

06.09.2007 06:43:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí