Hon na Lásku

Hon na Lásku

Anotace: ...

Uprostřed noci,
na křídlech puntíkovaných racků
/ale to už se ve snech, občas tak stává/
se síťkou na mraky lovím Lásku...
/musím ji chytit, je to ta pravá...!/

Když najednou,
růžové švestky padají z nebe
/racek se lekl a shodil mne dolů/
otvírám oči a vidím Tebe...
/tak přeci, mám ji, jsme tu spolu.../

Autor ZZuzkAA, 06.09.2007
Přečteno 469x
Tipy 6
Poslední tipující: Divoženka1, Jin, mamina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to nadherny zavan ovocneho sadu...

26.09.2007 09:45:00 | carodejka

Krásný sen. A ještě voňavý ovocem.

06.09.2007 14:54:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí