Dávám Ti své city

Dávám Ti své city

Anotace: :)..........jo, láska

Dávám Ti svou lásku,
tak si ji Lásko chraň,
nikdy proti mně,
neužij ji jak zbraň.
Možná, že jsem staromódní,
možná nejsem chlap,
v nitru mém se láska rodí
já chci ji naslouchat.
Ochraňuj mé city,
které k Tobě mám,
jen jsem Ti je pújčil,
tak je nerozlam.
Poslechni si v tichu,
jak buší srdce mé,
na hrudi jak v mechu,
bije jen pro Tebe.
Autor Ďábel sám, 06.09.2007
Přečteno 712x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Citlivé.

21.03.2024 06:19:41 | mkinka

:-))

07.09.2007 09:27:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí