Vzpomínky plují

Vzpomínky plují

Anotace: Kapky po okně stékají, mé oči pochopení hledají. Oči plné šedi a bolesti, kdo by je mohl životem vésti?

Kapky po okně stékají,
mé oči pochopení hledají.
Oči plné šedi a bolesti,
kdo by je mohl životem vésti?

Sedím u okna, dívám se na nebe,
nechci být sama, ale u Tebe.
Mé srdce ale stále plné bolesti je,
hodně si vážím lidí, díky kterým mě u něj zahřeje.

Vzpomínky, pořád to bolí,
je to jak posypat ránu solí.
Čas a život mi je postupně berou,
z mých očí se slzy derou.

Chci být šťastná, ale potřebuji čas,
zlomené srdce, bolest na duši, zlomený vaz.
Jsem ale ráda, že už to je za mnou,
stalo se to minulostí, vzpomínkou pouhou.

Teď ale nový smysl života mám,
našla jsem a už nehledám.
Lásku porozumění,
někdy se i bolest v dobro promění.
Autor Pferdgirl, 07.09.2007
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Dark mind
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slzy stékají po mé tváři...

05.12.2007 11:54:00 | Dark mind

Kráčej dál...

07.09.2007 21:32:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí