Trápení

Trápení

Anotace: .................

Trápím se,mé srdce je bolavé,
rychlím mrazivým bodnutím,mečem stříbrným,
hradby mi servali,při útoky který je konečným,
všechny mí milovaní lidi,přijdou mi jak cizí,

bojím se lásky,snad přijde mi brzy,
z temnoty cestu najdu nyní,nebo zůstanu ztracený,
kruhy pod očima,jak doly mého nitra,
vypadají odevzdaně,ze strachu vyděšené,

v myšlenkách se topím,snad se neutopím,

doufám v zázrak ,než zmizím v hladině ledové,
s osudem svým,neznámým.
Autor Vlk v rouše, 07.09.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseň.
Jen si oprav...rychlým/tvrdé y/

07.09.2007 19:00:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí