Nebuď mě prosím...

Nebuď mě prosím...

Anotace: chci snít...

Venku ještě tma,
budík neúprosně zvoní,
nechápe mé touhy,
když mě ráno budí.

Nechci tak brzo vstávat,
chci se sny laškovat,
než za tmy vstávat,
raději s láskou se milovat.
Autor Sparkle, 07.09.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí