Pro S. J.

Pro S. J.

Anotace: ...tohle je jedna z mých prvních básniček, bylo mi tenkrát hrozně smutno. Dnes už vzpomínám jen na to dobré a děkuji ti (S.J.), že jsou mé vzpomínky krásné

Sněhové vločky poletují vzduchem
a mě po tobě se stýská,
je to jako bych byla duchem
a tmou se stále blýská.

Proti nám jsem hodně pochybila
a ty si mě proto nevšímáš?
A nedáš šanci abych to napravila!
Sarka proč mé prosby nevnímáš?

Tisíce motýlků v břiše zas mít
když jsi mě líbal a něžně hladil,
o tom si můžu už nechat jen snít,
tvůj nezájem mě rychle zchladil.

S tebou stále chci být,
tak proč se to jen stalo?!
A s mírem v duší žít,
vždyť svobodu mi to vzalo.

Když zavřu oči večer či zrána,
cítím tvé doteky na mé kůži,
avšak na duši stín, když přeletí vrána,
ten chlad zničí i kvetoucí růži.

Tu růži já v srdci nosím,
tak mé utrpení zkrať.
Vždyť já tě vroucně prosím,
ke mě a do srdce se vrať.

Mé srdce teskně, smutně pláče,
ta růže rychle uvadá,
cítím se jak bezbranné ptáče.
Proč to tak vždy dopadá?
Autor Erion Fate, 07.09.2007
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: MiaaWei
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí