Christabel

Christabel

Anotace: Ani nevím, jak vznikla..

Christabel, dívko nádherná,
Christabel, cos to provedla?
Christabel, proč pocit ztráty mám,
Christabel, proč v srdci umírám?

Cassie, už končí slavný den,
Cassie, já vím, že tohle nebyl sen,
Cassie, už dál nemohu,
Cassie, neber mě za ruku!

Christabel, dívko kouzelná,
Christabel, má lásko jediná,
Christabel, nedívej se za obzor,
Christabel, dávej pozor!

Cassie, před námi je sráz,
Cassie, zlomíme si vaz,
Cassie, přestaneme být,
Cassie, bez lásky nemá cenu žít.

Christabel, dívko nešťastná,
Christabel, nebuď tak odvážná,
Christabel, já slyším sirény hlas,
Christabel, ten hlas zní v nás.

Cassie, pojďme prozkoumat hlubiny,
Cassie, pod vodou narostou nám šupiny,
Cassie, tak skočme dolů,
Cassie, nevracejme se domů.

Christabel, dívko odvážná,
Christabel, ve smrti překrásná,
Christabel, mohla jsi mít celý svět,
Christabel, na těle teď jen vodní květ.

Christabel, leknín tě obroste,
Christabel, celou tě proroste,
Christabel, staneš se květinou,
Christabel, budeš mou sirénou.
Autor Morgana, 08.09.2007
Přečteno 616x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí