Stigmata

Stigmata

Anotace: to co přichází za problémy ...už není k vydržení nejsou normální a ničím se celá

To že špatnou náladu, dost často mívám
přišlo až s tebou, ale to ti nezazlívám
všechny mé problémy, od seznámení s tebou najevo vyšly
teď si mi cizí, ale další z nich přišly

Doufám, že neznáš pojem slov co ti tu říkám
s tebou se někde potkat, tak snad ti i vykám
bulimie, sebepoškozování a ztráta kamaráda
proč to vše kvůli tobě a proč tě mam furt ráda

řikal si, že jsme kamarádi,tak proč se semnou nebavíš
si asi dost chytrej, že mohla bych dělat kraviny
to nejspíš dobře víš
Jo, ale trapný je, že zachoval ses jako srab
neposlal si mě upřímně na místo,
které není na z žádné z map

odpoj mě od přístrojů, co moc dobře znáš
ty si mě zkazil, tak proč to neuděláš
při napjatých nervech umírá se prý předčasně
tak už mě odpoj,než na tebe zapomenu
snad jenom dočasně
Autor InFiNiTy, 08.09.2007
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prokrista, to je úplně úžasný...100 je málo, tohle je bomba...

08.09.2007 23:24:00 | Nemůžu zapomenout

když budeš potřebovat, přijď si pro pohlazení :-))

08.09.2007 16:33:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí