Když už není síla

Když už není síla

Anotace: I don´t know

srdce mé je na dvě půlky...

nespraví se jen tak..mávnutím hůlky

nemám sílu to slepovat dál..

kráčím sama přes prázdný sál..

moje ruce jsou plné krve..

žiletku pokládám vedle sebe...

mozek můj už přestal dávno řvát..

nech to, nemá to cenu spravovat..

mám ti potom ještě co říct?..

nemáme každý svůj rub a líc...

sedím tu sama u prázdného okna..

a vzpomínám jak potváři ti padá lokna..

jedna slza míhá druhou..

zavazuju si rány stuhou..

myslet na tebe musím pořád..

je to jak dokola se opakující pořad..

s láskou loučím se s tebou...

svou duši do pekel beru sebou...

SBOHEM
Autor mist, 08.09.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidím jen dvě zásadní chyby: Klišéový začátek a to "g". Pravopisné chyb se dají odpustit. Jinak se mi to líbí, prima!

14.09.2007 19:56:00 | zelena oliva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí