Třináctá komnata

Třináctá komnata

Anotace: ...A v noci zrodil se sen...

...až polibkem otevřu tvoji třináctou komnatu,
poletím a přeji si tvé objetí,
polibek jen jediný a píseň zní,
poletím výše než slunce jest,
jen objetí a okamžik...

až polibkem otevřu tvoji třináctou komnatu,
pomalu jen vstoupím,
políbím, polaskám, pomiluji,
políbím tvá ústa...
až už otevřené budou dveře tvé,
jen vykročím,
protože víš:

Miluji...
Autor Láďa, 08.09.2007
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná

08.09.2007 19:23:00 | Lucie Teru

Krásné vyznání...

08.09.2007 18:54:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí