Dialog...

Dialog...

Anotace: ...druhý v pořadí

-Miluješ ho?
-Mám ho ráda!
-Tak proč ho chceš víc než kamaráda?
-Snad že…
-Dochází Ti slova! Je to jen chvilková zaslepenost, věř mi.
-Ale mně se stýská, zdá se mi o něm a chtěla bych…
-Mlč už! Zapomeneš a za chvíli už ani nebudeš vědět, co je zač!
-Ale to ne! Tak to přeci není!
-Tak jak?
-Když já ho…já ho…MILUJI!
-Konečně, myslel jsem, že to neřekneš, poslouchala jsi víc mě, než srdce
-Ano, rozume, ale teď už to vím jistě, srdce mi to řeklo, jdu za ním.
Autor Michelle.cz, 02.09.2004
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí