Rytíř noci

Rytíř noci

Anotace: Občas mě před spaním něco napadne pro mou lásku :-)

Rytíř noci

Les v mlčení se již zahalil,
i statečný rytíř odložil svou zbraň,
zářící měsíc nebe zaplavil,
tak pozvedni oči a dívej se naň.

Hlas písní ztracených v duši mé zní,
jak fanfára králům na počest,
myšlenky touhy se krásně sní,
v lůně ostrova, kde síla rozkoše jest.

Hvězdy z nebeských balkónů k nám hledí,
daly čas utichnout nezbednému vánku,
jen ony po celou kouzelnou noc vědí,
jak oddáváš se andělskému spánku.
Autor Milásek, 08.09.2007
Přečteno 486x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí