Něžný ztráty.

Něžný ztráty.

Anotace: Píseň pro chlapskou kapelu, po tom, když se mi svěřil kámoš, co právě prožívá...

Co mi tvůj pohled říká,
už netroufám si odhadnout,
kdož ví, snad se jen týká,
minulosti naší,
chceš mi ji připomenout.

Ref.
Byla jsi má,
né jediná,
zážitky skvělý,
teď vzpomínám...

Měla jsi vlahou,hebkou kůži,
nádherný, horký klín,
na rtech samet barvy růží,
bylas jenom moje,
teď mě chytá těžkej splín.

Byla jsi má,
né jediná,
zážitky skvělý,
teď vzpomínám...

Ty chvíle něžné, blízké
já stále v sobě mám,
když vyhrály pudy nízké,
chytla jsi mě s jinou,
na život jsem zůstal sám.

Byla jsi má,
né jediná,
zážitky skvělý,
teď vzpomínám..

Co vše člověk snadno ztratí,
o co lehce přichází,
minulost se nenavrátí,
řekneš pouze:"Ahoj!"
ode mne pryč odcházíš...
Autor Krtica, 17.05.2005
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí