Prebudenie

Prebudenie

Anotace: :(

Šedé tiene nesplnených snov,
rozliate kaluže túžob,
slamený chrám duše rozviaty v poli sĺz...
To mi z teba ostalo.
Zbabelo utekáš,
nemilosrdne sa so mnou hráš.
Každú noc len na to myslím,
kde asi si a s kým.
Netrúfam si hádať dôvody
tvojich klamlivých bozkov,
neúprimných objatí.
Čakám, kedy sa objaví
aspoň jeden dôkaz,
že si nechcel.
Rozbiť môj svet na maličké kúsočky
slaných perál sĺz.
Pokúšam sa zistiť,
prečo mi chýba tvoj pokrytecký úsmev,
žiadostivý pohľad nádherných očí,
nedočkavosť tvojich úst,
odvaha tvojich rúk.
Svedomie šlo bokom, keď myslela som,
čo mala som zmeniť.
Pritiahnuť ťa k sebe,
nepustiť ťa preč.
Pokúšam sa chápať zmysel svojich pocitov,
cítim ťažký žiaľ.
Vzal si mi radosť,
šťastie,
bezstarostnosť očí..
Nechal si mi bolesť,
smútok,
žiaľ...
A zlomenú dušu bez citov.
Autor Seychelly, 08.09.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krááááááááááááásne........... :)

17.09.2007 15:12:00 | Zettha

Je krásná

09.09.2007 11:43:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí