¨Jí

¨Jí

Anotace: Jenž to jsem plachej. (srab?!?!)

Já nepoznal jsem Lásku pravou
ať bolestnou
či plnou něžných dotyků
rukou,úst i těla ženy
však ve snech
vždyť každý má své Sny
Jí vídám
jak loukou jdu s Ní nevím kam
je krásná
vše okolo je krásné
však se svítáním s ránem
můj sen doznává změny.

Nový den teď přichází
a s ním pravda
ta pravda že život
jako nízké schůdky jsou
a jen málo kteří lidé
z těch schůdků
těch výšek
snů svých dosáhnou.
Autor Báček, 17.05.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí