Bouřka

Bouřka

Anotace: někdy nebouří jen venku, ale i v našich duších

Bylo to jako jarní bouřka,
jak aprílové počasí.
Možná jen ale těžká zkouška!

- tohle mi ale nestačí.

Jak jarní přeháňka,
zkouška ohněm...
bylo to takhle myšleno?

Nejasný cit,
co letěl kolem-
-nebylo nic tu vyřčeno!

Však moje srdce slyší slova
vyřčená, a ne volaná.
A moje duše slyší znova
to, co chce slyšet - neváhá!
Autor mishell, 09.09.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí