Řekni to rovnou!

Řekni to rovnou!

Anotace: váhání...

Tak řekni rovnou,
že přišla ta chvíle,
co v negativ se změní.
Vše je černé,
co bylo dřív bílé!
Splav, co prudce pění,
vody, co se pohnou
více, než je milé.

Ta chvíle,
co zvolna zrála,
než ztratily se
mé růžové brýle
(kde je hudba,
co nám hrála?)

Zmizel opar snění.
Řekni - je to střízlivění?
Je to konec melodie?
Rána po uštknutí zmije,
konečná jak zvonů znění:
prosím, je to už ta chvíle,
nebo ještě není?
Autor Hana Trnková, 09.09.2007
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: janewe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi moc líbí.

12.09.2007 23:05:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí