Nová cesta...

Nová cesta...

Anotace: Tak,tohle je doufám už poslední,básnička,která je speciálně určená pro Móňu.Je to vlastně takový zakončení toho,v čem jsme se pořád motaly.

Já vím,že pár velkých chyb mám,
přesto bude těžký být bez tebe,sám.
Kdysi jsi mi své srdce dala,
po nějaké době to však vzdala.
Vyčítavě se na sebe podívám,
své city teď v sobě neskrývám.
Dávno jsi mě nechala jít,
já však z křivé cesty bohužel slít...

Moje bolest na novém začátku však stoupá,
nesmím už nikdy nikam sjít,
jít se mnou?byla bys hloupá
sám po nové cestě chci odejít.

Ještě mi poslední rozloučení dej,
a já půjdu zase dál,
měj se krásně,jen se směj,
za své chyby se omlouvám...
Autor Hejňa, 09.09.2007
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: mw--martina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí