Louskej si prstem, jak chceš

Louskej si prstem, jak chceš

Anotace: Už nikdy jen tak nepřiběhnu!!!

Louskej si prstem, jak chceš,
nepůjdu za tebou dneska,
vezmu si zpátky svou čest,
tak začni klidně tleskat.

Strč si dnes za klobouk
ten svůj falešný cit,
já chci se svou zlobou
vymazat tvůj byt.

Nech si své polibky,
stejně už dávno vychladly,
podobně jak od tebe kytky
ve váze s vodou uvadly.

Jdi - jenom dál a dál,
už mi nemusíš lhát,
zapomeň, žes mě znal,
ani já tebe už nechci znát.

Louskej si prstem, jak chceš,
budu se ti jenom smát,
ty sám sobě nejvíc lžeš,
ty sám sobě dáváš mat.
Autor Keilanne, 17.05.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí