Miluji tě poupátko :-*

Miluji tě poupátko :-*

Anotace: pro Šárku J.

Každým dnem se probouzím bez tebe
hledám tě vedle sebe.
Každým dnem se těším,kdy spolu si vyjdem.
Nemohu bez tebe žít.

Jako kytička potřebuje blahodárnou vodu
Já pořebuju zase tebe ke svému životu.
Dlaně máš hebké jako samet
když mně pohladíš,já do krásy vždy rozkvet

Mám tě moc rád a ty to víš
bez tebe žít,je stresující
být s tebou je nádherné
Já o tobě sním každou nocí...
Autor Ty, 10.09.2007
Přečteno 711x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

zajimavé a krásné

10.09.2007 10:48:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí