Mořská panna

Mořská panna

Anotace: I mořské panny mají svoje dny :)))

Mořská panna,
ploutve místo nohou,
jen tak zlehka tiše,
proplouvá si vodou.

Moře je jí domovem
a zároveň vězením,
stále sama pluje,
a na tom nic nezmění.

Ale stále doufá,
sen svůj tajný sní,
i když v hloubi duše cítí,
že se jí to nesplní.

S ní o nohách a o lásce,
o dětech, co by mohla mít,
jako obyčejná dívka,
jen tak v poklidu si žít.

Ale uvězněna mezi světy,
tato panna navždy zůstane,
(stejně jako já,)
ale ani jeden z nás,
v zázrak doufat dál nepřestane.
Autor robb, 10.09.2007
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprostý souhlas. Dobrý nápad, jako báseň hrůza a děs.

10.09.2007 14:25:00 | Hynas

připadá mi to jako by první dva verše byly to co autor chce a další dva jen domyšlené rýmy,které se leckdy moc nehodí.. :(

10.09.2007 08:28:00 | Kompot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí