Co znáš?...

Co znáš?...

Anotace: omluva...

Znáš kde mě bota tlačí
víš že pofoukat stačí...
To místo a hned je líp.

Znáš všechny moje chyby
víš co uděláš kdyby...
Uvízl jsem na rozcestí.

Znáš co ostatní jen tuší
víš že pomoci se sluší...
Bez potlesku a ovací.

Znáš jak přímo neuhnout
víš komu srdce nabídnout...
S časem dál soupeříš.

Znáš jak utišit zla vlny
víš kdy je pohár plný ...
Kokteil klidu namícháš.

Umíš prostě hodně věcí
to všechno dávno vím.
Však chybou je mojí
že si toho dost nevážím...
Autor Modrý Adept, 18.05.2005
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí